Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

FAQs

In welke munteenheid zijn de prijzen die ik op de site zie?
Alle prijzen zijn in Euro's

Ik heb net een bestelling geplaatst, wanneer wordt het verzonden?
Voor 16:00 uur besteld dan wordt het dezelfde dag verzonden.


Kan mijn bestelling geretourneerd worden? Wat als er een probleem is?
Wij bieden een 100% geld terug garantie, indien het product defect of beschadigd is. Wij geven u 14 dagen de tijd om het terug te sturen voor een volledige terugbetaling. U moet het terugsturen op uw eigen kosten, zodra wij het product hebben ontvangen zullen wij het volledige bedrag van uw oorspronkelijke aankoop terugbetalen. Gelieve de naam en ordernummer op de geretourneerde pakketten te vermelden.
Let op: Als uw pakket onderweg is, moet u wachten tot het aankomt en het terugsturen voordat u een terugbetaling ontvangt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
U kunt uw bestelling zonder kosten annuleren! U moet uw bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden. Als het artikel al verzonden is, kunt u gebruik maken van ons eenvoudige retoursysteem om een volledige terugbetaling te krijgen.

Ik heb een verkeerd adres ingevoerd, wat moet ik nu doen?
Als u een foutief adres heeft ingevuld of een adres dat niet correct is, beantwoord dan de e-mail met de orderbevestiging en bevestig dit. Zodra u dubbel gecontroleerd heeft of het opgegeven adres verkeerd is, gelieve ons te verwittigen via e-mail op info@modaplaza.nl. Als het opgegeven adres onjuist is, kunnen wij het adres binnen 24 uur wijzigen in het juiste adres. Er zal geen terugbetaling worden gedaan na de 24 uur van onjuiste indiening.

Hoe lang duurt de verzending?
De verzendtijd varieert omdat wij wereldwijd vanuit verschillende centra verzenden, afhankelijk van uw locatie. De gemiddelde verzendtijd is 1 tot 2 werkdagen.

Ik heb een vraag die niet beantwoord werd, kunt u me alstublieft helpen?

Absoluut! Wij zijn er om u te helpen! Stuur ons een e-mail naar info@modaplaza.nl en we zullen uw vragen beantwoorden.
We ontvangen een groot aantal e-mails, als u een snelle reactie wilt, voeg dan uw bestelnummer toe en leg het probleem duidelijk uit, bedankt.