Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

RESTITUTIEBELEID

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u 30 dagen de tijd hebt na ontvangst van uw artikel om een retourzending aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met de labels en in de oorspronkelijke verpakking. U hebt ook het ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@modaplaza.nl. Houd er rekening mee dat retourzendingen naar het volgende adres moeten worden gestuurd: [VUL RETOURADRES IN].

Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourzending aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

U kunt voor vragen over retourzendingen altijd contact met ons opnemen via info@modaplaza.nl.

Beschadigingen en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat wij het probleem kunnen beoordelen en het in orde kunnen maken.


Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke waren (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen), en persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals schoonheidsproducten). Wij accepteren ook geen retourzendingen van gevaarlijke stoffen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of twijfels hebt over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u hebt terug te sturen, en zodra de terugzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.


Europese Unie 14 dagen afkoelingsperiode
Niettegenstaande het bovenstaande, als de koopwaar wordt verzonden naar de Europese Unie, heeft u het recht om uw bestelling te annuleren of te retourneren binnen 14 dagen, om welke reden dan ook en zonder opgaaf van reden. Zoals hierboven vermeld, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met de labels en in de originele verpakking. U hebt ook het ontvangstbewijs of het bewijs van aankoop nodig.


Terugbetalingen
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten wij u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, krijg je binnen 10 werkdagen automatisch je geld teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het ook enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.
Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we uw retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@modaplaza.nl.