Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

RUILEN EN RETOUREN

Retourneren & Ruilen

 

 

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vul het bijgevoegde retour formulier in. (Dit zit bij je bestelling)

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 3 werkdagen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@modaplaza.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Oorbellen en bikini's kunnen niet retour i.v.m hygiëne. Wanneer je betaald met een tegoedbon vindt de terug betaling ook altijd plaats in de vorm van een tegoedbon.  

Verstuur je pakket altijd met PostNL en met een Track & Trace. Moda-Plaza is namelijk niet aansprakelijk wanneer je retourpakket zoekt raakt Bewaar dit bewijs ook goed totdat het bedrag retour is gestort op de rekening. Bij geen of onvoldoende frankeren brengen wij extra kosten in rekening. Alle retouren die bij ons binnen komen worden geregistreerd zodat we altijd kunnen nagaan wanneer en/of een retourzending bij ons binnen is gekomen. 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Dan sturen wij altijd gratis het nieuwe item op. Het artikel dient in de originele staat te zijn, prijskaartjes zijn aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd. Alle items dienen in de originele verpakking retour gestuurd te worden dus in de zak of doos waarin het is bezorgd. Wij nemen geen schoenen terug zonder doos of waarop de doos geschreven, getekend is of geplakt. Wij geven geen was garantie of garantie op aangebrachte versieringen etc.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.